16/02/2019 16/02/2019    Μία μεγάλη ευλογία θα βιώσουν σε λίγες ημέρες οι πιστοί στη Δυτική Κρήτη αφού θα υποδεχθούν τα λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Αναλυτικότερα και με βάση την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου αναφέρεται: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως μας ανακοινώνεται η ευλογητική έλευσις του Ιερού Λειψάνου του Αγίου...
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2019 - 14:16

Τα λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Κρήτη

Διαδώστε:
Τα λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Κρήτη
   Μία μεγάλη ευλογία θα βιώσουν σε λίγες ημέρες οι πιστοί στη Δυτική Κρήτη αφού θα υποδεχθούν τα λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Αναλυτικότερα και με βάση την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου αναφέρεται: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως μας ανακοινώνεται η ευλογητική έλευσις του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας, μετά τμήματος εκ της καρδίας του Αγίου Λουκά. Τα ιερά Λείψανα, τα οποία θα εναποτεθούν προς προσκύνηση εις την Ιερά Πατριαρχική Μονή Γωνιάς, Κολυμβάρι, θα κομίσει προς ευλογία και αγιασμό ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου: Ώρα 5.00μ.μ. Επίσημος Υποδοχή-Δοξολογία. Ώρα: 5.30μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ώρα 7.00μ.μ., παρουσίασις βιβλίου «Η ασκητική της αγάπης, Γερόντισσα Γαβριηλία», εις την παρακείμενη Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, με ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και άλλους εκλεκτούς ομιλητές. Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου: Ώρα 7.30π.μ. Όρθρος-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ώρα 4.00μ.μ. Ιερά Παράκλησις του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας. Αναχώρησις Ιερών Λειψάνων. Προσκαλείται ο ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού προς ευλογία και αγιασμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων