26/05/2020 26/05/2020 Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου στη γενέτειρα Του το Σηρικάρι Κισάμου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία το Σάββατο 30 Μαΐου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.  Στη διάρκεια της θα μνημονευθούν τα περισσότερα από τα 8 χιλιάδες ονόματα που τις ημέρες αυτές πιστοί από όλο τον κόσμο έχουν αποστείλει στο ηλεκτρονικό...
26 Μαΐου, 2020 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 14:54

Θεία Λειτουργία στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου στη γενέτειρα Του το Σηρικάρι Κισάμου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία το Σάββατο 30 Μαΐου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. 

Στη διάρκεια της θα μνημονευθούν τα περισσότερα από τα 8 χιλιάδες ονόματα που τις ημέρες αυτές πιστοί από όλο τον κόσμο έχουν αποστείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ιερής Μητρόπολης για μνημόνευση και προσευχή. Επιπλέον θα αναπεμφθεί ειδική δέηση – προσευχή για τους δοκιμαζομένους από την πανδημία του κορωνοϊού, προς τον Όσιο Νικηφόρο υπέρ υγείας και αναρρώσεως.

Η Θεία Λειτουργία θα ξεκινήσει στις 7:30 π.μ..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων