28/12/2023 28/12/2023 Μέσα σ΄ ένα καταιγισμό προκλήσεων και πολλών ανατροπών όπου δοκιμάζονται όχι μόνο οι ανθρώπινες αντοχές αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, φορείς και πρόσωπα συνεχίζουν την απλόχερη και ευγενή στήριξή τους στο προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματός Της, ως και των λοιπών φιλανθρωπικών και...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 11:44

Το Πεδίο Βολής Κρήτης στηρίζει το προνοιακό έργο της Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου

Διαδώστε:
Το Πεδίο Βολής Κρήτης στηρίζει το προνοιακό έργο της Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου

Μέσα σ΄ ένα καταιγισμό προκλήσεων και πολλών ανατροπών όπου δοκιμάζονται όχι μόνο οι ανθρώπινες αντοχές αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, φορείς και πρόσωπα συνεχίζουν την απλόχερη και ευγενή στήριξή τους στο προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματός Της, ως και των λοιπών φιλανθρωπικών και προνοϊακών δομών και δράσεών Της.

Το Πεδίο Βολής Κρήτης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, τις ημέρες αυτές προσέφερε τριάντα (30) δέματα τα οποία περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ως και ποσότητα ελαιολάδου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υποστράτηγο Ιωάννη Μουστάκη, Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης, σημειώνοντας: «Η ευγενής πρωτοβουλία του Διοικητή Π.Β.Κ. Υποστράτηγου Ιωάννη Μουστάκη, στήριξης των προνοιακών δομών και δράσεων της Ι. Μητροπόλεως μας, όπως αυτές πραγματώνονται μέσα από το Αννουσάκειο Ίδρυμα Της, δηλωτικό κοινωνικής ευαισθησίας, δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο που χρειάζεται η κοινωνία να πολιτεύεται και να πορεύεται σε ό,τι αφορά τους εμπερίστατους και αναγκεμένους συνανθρώπους μας, της διπλανής πόρτας. Πολλές και εγκάρδιες οι ευχαριστίες μας προς τον κ. Διοικητή, με την ευχή η φωτεινή αυτή πρωτοβουλία να βρει και άλλους μιμητές. Για να μπορεί το νέο έτος -2024- που θα ανατείλει να είναι πιο φωτεινό, πιό όμορφο και πιό ανθρώπινο από το παρελθόν έτος», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων