25/01/2019 25/01/2019 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  με την συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και της Περιφερειακής Ενότητος Χανίων την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η όμορφη συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Χανίων του κ. Αντωνίου Κωστουράκη στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Την υπέροχη συναυλία η οποία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στην Επτανησιακή Μουσική και αντί...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 17:42

Βραδιά φιλανθρωπίας στο Πνευματικό κέντρο Χανίων

Διαδώστε:
Βραδιά φιλανθρωπίας στο Πνευματικό κέντρο Χανίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  με την συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και της Περιφερειακής Ενότητος Χανίων την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η όμορφη συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Χανίων του κ. Αντωνίου Κωστουράκη στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Την υπέροχη συναυλία η οποία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στην Επτανησιακή Μουσική και αντί εισόδου καλούσε τον κόσμο να φέρουν τρόφιμα για το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως Κυδωνίας που καθημερινά στηρίζει 700 συνανθρώπους μας και για την Ενορία Αγίου Νεκταρίου Χανίων, παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και ιερατικός προϊστάμενος της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου, Κληρικοί και άρχοντες του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων