05/12/2018 05/12/2018 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πεδίου Βολής Κρήτης η μνήμη της προστάτιδος του σώματος του Πυροβολικού Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας καθώς και του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού. Τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθησε επίσημη Δοξολογία, στην οποία προέστη ο άγων τα σεπτά...
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2018 - 10:10

Εόρτασε την Αγία Βαρβάρα το Πεδίο Βολής Κρήτης

Διαδώστε:
Εόρτασε την Αγία Βαρβάρα το Πεδίο Βολής Κρήτης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πεδίου Βολής Κρήτης η μνήμη της προστάτιδος του σώματος του Πυροβολικού Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας καθώς και του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού.

Τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθησε επίσημη Δοξολογία, στην οποία προέστη ο άγων τα σεπτά ονομαστήριά του Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Ακολούθως αναγνώσθηκε η ημερήσια διάταξη του Πεδίου Βολής για την εορτή της προστάτιδος του ελληνικού Πυροβολικού.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χεροννήσου κ. Γεράσιμος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, οι οποίοι και ευχήθηκαν στον εορτάζοντα οικείο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό μακροημέρευση και καλλίκαρπη και πολύκαρπη Αρχιερατεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων