27/12/2018 27/12/2018 “Ο Άγιος Στέφανος ήταν και εκείνος άνθρωπος ομοιοπαθής όπως και εμείς, εντούτοις ως σκεύος εκλογής του Θεού που είμαστε όλοι το ίδιο, καλείται να διακονήσει το Λόγο του Θεού, να ορθοτομήσει το Λόγο της Αληθείας στον κόσμο. Η αλήθεια ταυτίζεται με το πρόσωπο του Χριστού, και εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε αυτή την αλήθεια όπως το...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:02

“Η αλήθεια ταυτίζεται με το πρόσωπο του Χριστού”

Διαδώστε:
“Η αλήθεια ταυτίζεται με το πρόσωπο του Χριστού”

“Ο Άγιος Στέφανος ήταν και εκείνος άνθρωπος ομοιοπαθής όπως και εμείς, εντούτοις ως σκεύος εκλογής του Θεού που είμαστε όλοι το ίδιο, καλείται να διακονήσει το Λόγο του Θεού, να ορθοτομήσει το Λόγο της Αληθείας στον κόσμο. Η αλήθεια ταυτίζεται με το πρόσωπο του Χριστού, και εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε αυτή την αλήθεια όπως το έκανε και ο Άγιος Στέφανος”, είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας,  στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Κουμπέ Χανίων.

Πριν της απολύσεως ο Εφημέριος του Ναού Πρωτ. Ιωάννης Τσιτσιρίδης αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, τον Πρωτοσύγκελλο μας, όλους τους Κληρικούς και τον κόσμο, προσέφερε στον Μητροπολίτη μας ένα αναμνηστικό δώρο της Ενορίας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων