28/12/2018 28/12/2018 Την Πέμπτη μετά την κατά Σάρκα του Κυρίου Γέννηση, 27 Δεκεμβρίου ε.έ., ημέρα μνήμης και τιμής του Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, Θεοδώρου του Γραπτού και Θεοδώρου Κων/πόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις τον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Κουμπέ Χανίων όπου διακονούν ο...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:31

Η εορτή του Αγίου Στεφάνου στην Ι.Μ Κυδωνίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Στεφάνου στην Ι.Μ Κυδωνίας

Την Πέμπτη μετά την κατά Σάρκα του Κυρίου Γέννηση, 27 Δεκεμβρίου ε.έ., ημέρα μνήμης και τιμής του Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, Θεοδώρου του Γραπτού και Θεοδώρου Κων/πόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις τον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Κουμπέ Χανίων όπου διακονούν ο Πρωτ. Ιωάννης Τσιτσιρίδης ως ιερατικώς προϊστάμενος και ο π. Νεκτάριος Βαϊγκούσης ως συνεφημέριος.

Στη Θεία Λειτουργία πήραν μέρος επίσης ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πρωτ. Μιχαήλ Μπακατσάκης, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκης, ο Πρωτ. Αντώνιος Κουκουράκης, ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης, ο Πρεσβ. Γεώργιος Μπαντουράκης, ο Πρεβ. Ευάγγελος Γενάρης, ο Πρεσβ. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης και ο Διάκονος Δημήτριος Δερμιτζάκης ενώ μεταξύ του κόσμου που από πολύ νωρίς κατέκλυσε το Ναό, παρέστησαν και εκπρόσωποι φορέων του τόπου μας.

Πριν της απολύσεως ο Εφημέριος του Ναού Πρωτ. Ιωάννης Τσιτσιρίδης αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, τον Πρωτοσύγκελλο μας, όλους τους Κληρικούς και τον κόσμο, προσέφερε στον Μητροπολίτη ένα αναμνηστικό δώρο της Ενορίας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων