29/10/2018 29/10/2018 Με την πρέπουσα λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα Εθνικής Υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ε.ε., εκδηλώσεις, τόσο επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης όσο και της Εθνικής Επετείου του 1940. Με την Πανηγυρική Δοξολογία στο Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ....
29 Οκτωβρίου, 2018 - 11:53

Η 28η Οκτωβρίου στην Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Η 28η Οκτωβρίου στην Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα Εθνικής Υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ε.ε., εκδηλώσεις, τόσο επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης όσο και της Εθνικής Επετείου του 1940.

Με την Πανηγυρική Δοξολογία στο Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε η φιλόλογος κ. Βαρβάρα Περάκη.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Ηρώο συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη και άλλους Κληρικούς, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Αξίζει να αναφερθεί πως στις εκδηλώσεις ήταν παρούσα σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων