17/11/2018 17/11/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ενορία Αγίων Αναργύρων  τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Οσίων Πατέρων Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και Παϊσίου του Αγιορείτου. Στα Θυρανοίξια παρέστησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οικείος Εφημέριος Πρωτ. Γεώργιος Πατεδάκης, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκης, ο Πρωτ. Γεώργιος Ντουντουλάκης,...
17 Νοεμβρίου, 2018 - 14:58

Θυρανοίξια Ιερού παρεκκλησίου από τον Κυδωνίας κ. Δαμασκηνό

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού παρεκκλησίου από τον Κυδωνίας κ. Δαμασκηνό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ενορία Αγίων Αναργύρων  τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Οσίων Πατέρων Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και Παϊσίου του Αγιορείτου.

Στα Θυρανοίξια παρέστησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οικείος Εφημέριος Πρωτ. Γεώργιος Πατεδάκης, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκης, ο Πρωτ. Γεώργιος Ντουντουλάκης, ο Πρωτ. Ιωάννης Μαστοράκης, ο Πρωτ. Σταύρος Κατσιγαράκης, ο Πρωτ. Ιωάννης Σαριδάκης, ο Πρωτ. Ευτύχιος Πετράκης , ο Διάκονος Δημήτριος Δερμιτζάκης και εκατοντάδες πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων