26/11/2018 26/11/2018 Με την συμμετοχή πολλών χριστιανών εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό της, στη Νέα Χώρα Χανίων, τον οποίο ανεγείρουν με ένθεο ζήλο και πολλή αγάπη οι πιστοί κάτοικοι της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος  χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και ομίλησε για την αγάπη της Αγίας Αικατερίνης...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 11:29

Μητρ. Κυδωνίας: “Η Αγία Αικατερίνη έγινε νύμφη του Θεού” (βίντεο)

Διαδώστε:
Μητρ. Κυδωνίας: “Η Αγία Αικατερίνη έγινε νύμφη του Θεού” (βίντεο)

Με την συμμετοχή πολλών χριστιανών εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό της, στη Νέα Χώρα Χανίων, τον οποίο ανεγείρουν με ένθεο ζήλο και πολλή αγάπη οι πιστοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος  χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και ομίλησε για την αγάπη της Αγίας Αικατερίνης προς τον Θεό με τον οποίο ενώθηκε πνευματικά και έγινε νύμφη Θεού.

Ευχήθηκε δε η μεγαλομάρτυς Αγία να μας στηρίζει και να είναι βοηθός και αρωγός όλου του κόσμου.

Στο τέλος του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον οικείο Εφημέριο π. Απόστολο Διαμαντούδη, επαινέσας τον για την διακονία και προσφορά του στην Εκκλησία.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων