24/11/2018 24/11/2018 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σας προσκαλεί στην ομιλία Νοεμβρίου της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2018 - 17:47

Στη Χαλέπα στις 26 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος

Διαδώστε:
Στη Χαλέπα στις 26 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σας προσκαλεί στην ομιλία Νοεμβρίου της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας.

Για τον μήνα Νοέμβριο σας προσκαλούμε την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην ομιλία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ.Νεκτάριο με θέμα: «Ο Εκκλησιασμός υποχρέωση, καθήκον ή ανάγκη υπαρξιακή;».

Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτιρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων