13/11/2018 13/11/2018 Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2019  στην Ι.Μητρόπολη Κυδωνίας πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση  που έδωσε ελπίδα. Ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο, τους Κληρικούς και τους Συνεργάτες και ιδιαιτέρως προς την φιλόπτωχη αδελφότητα της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και των εκεί διακονούντων που ανέλαβε την Εκδήλωση για δεύτερη συνεχή χρονιά  προσφέροντας όλα τα έσοδα της προς το Κεντρικό...
13 Νοεμβρίου, 2018 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2018 - 21:30

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στην Ιερά Μητρ.Κυδωνίας

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική Εκδήλωση στην Ιερά Μητρ.Κυδωνίας

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2019  στην Ι.Μητρόπολη Κυδωνίας πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση  που έδωσε ελπίδα. Ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο, τους Κληρικούς και τους Συνεργάτες και ιδιαιτέρως προς την φιλόπτωχη αδελφότητα της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και των εκεί διακονούντων που ανέλαβε την Εκδήλωση για δεύτερη συνεχή χρονιά  προσφέροντας όλα τα έσοδα της προς το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως ,  απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, λέγοντας πως το έργο των Συσσιτίων είναι δικό σας έργο, δική σας προσφορά.

Ονομαστικές ευχαριστίες με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Δαμασκηνού απέδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης προς όλους εκείνους που στήριξαν και αυτή την φιλάνθρωπη βραδιά η οποία θα βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας.

Κεντρική παρουσιάστρια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν η κ. Στυλιανή Περάκη, η οποία μαζί με την κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη, την κ. Εύα Ροζάκη εργάστηκαν πυρετωδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Την βραδιά πλαισίωσαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια το συγκρότημα του Γιώργου Μαγγελάκη και με χορούς ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος οι ”Βιγλάτορες” που κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα από τους εκατοντάδες θαμώνες που γέμισαν το κέντρο Κανάρια.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Άρχοντες του Τόπου  και εκπρόσωποι συλλόγων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων