08/11/2021 08/11/2021 Δεκαπέντε (15) χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την 7η Νοεμβρίου 2006, οπότε η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης εξέλεξε Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό. Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου εξέδωσε την εξής ευχετήρια ανακοίνωση για να τιμήσει τον Σεβασμιώτατο: «Ευχόμαστε ταπεινά και από καρδιάς στον...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 19:02

15 χρόνια Αρχιερωσύνης για τον Μητροπολίτη Κυδωνίας Δαμασκηνό

Διαδώστε:
15 χρόνια Αρχιερωσύνης για τον Μητροπολίτη Κυδωνίας Δαμασκηνό

Δεκαπέντε (15) χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την 7η Νοεμβρίου 2006, οπότε η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης εξέλεξε Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό.

Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου εξέδωσε την εξής ευχετήρια ανακοίνωση για να τιμήσει τον Σεβασμιώτατο: «Ευχόμαστε ταπεινά και από καρδιάς στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη και Πατέρα μας να εορτάσει επί πολλές ακόμη δεκαετίες παρόμοια επέτειο, αποτελώντας για όλους μας, πρόσωπο πνευματικής αναφοράς για κάθε ψυχή κοπιώσα και πεφορτισμένη, παρηγορητική αγκάλη για κάθε χειμαζόμενο συνάνθρωπο “εν γη ερήμω και αβάτω και ανύδρω.

Είθε να συνεχίσει να λιτανεύει την Αρχιερωσύνη του ως μαρτυρία Χριστού Εσταυρωμένου και Αναστάντος στον κόσμο μας. Άξιος!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων