22/11/2023 22/11/2023 Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, από ακροατές και φίλους του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Μαρτυρία» παρουσιάστηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 το νέο πρόγραμμα του Εκκλησιαστικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και η επετειακή εκδήλωση για τα 31 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τότε που για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 18:03

31 χρόνια εόρτασε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
31 χρόνια εόρτασε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, από ακροατές και φίλους του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Μαρτυρία» παρουσιάστηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 το νέο πρόγραμμα του Εκκλησιαστικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και η επετειακή εκδήλωση για τα 31 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τότε που για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1992 βγήκε το πρώτο σήμα στον αέρα των ερτζιανών.

Tην επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Παν/τος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης, ο Αναπ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης, ο Παν/τος Αρχιμανδρίτης και Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Χρυσόστομος Νικάκης και ο Υποδιευθυντής Πρωτ. Ιωάννης Νικολάου, Κληρικοί, Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου, ο Γεν. Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, η Βουλευτής κ. Σέβη Βολουδάκη, η κ. Μαριάννα Mποτωνάκη εκπροσωπώντας την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η Αντιδήμαρχος  κ. Ελένη Ζερβουδάκη, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αξιωματικοί από τις Ένοπλες Δυνάμεις,  εκατοντάδες εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και φίλοι, παραγωγοί και συνεργάτες του Σταθμού.

Κατά την άφιξη τους οι Μητροπολίτες συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή του Σταθμού κ. Ευστράτιο  Χατζηδάκη  έλαβαν θερμοτάτης υποδοχής στις εγκαταστάσεις του σταθμού όπου άνδρες και γυναίκες με παραδοσιακές κρητικές  φορεσιές από τον παραδοσιακό όμιλο «ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ» τους καλωσόρισαν με μαντινάδες.

Κατόπιν προχώρησαν στο στούντιο όπου έκαναν δηλώσεις ζωντανά στον αέρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Στυλιανή Περάκη η οποία αφού έκανε μία σύντομη εισαγωγή προσκάλεσε στο βήμα τον Διευθυντή του Σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη ό οποίος συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου καλωσόρισε και ομίλησε με ευχαριστήριο λόγο προς όλους, για την πορεία του σταθμού εδώ και 31 χρόνια με ένα σύντομο λόγο ευχαριστιών.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος μέσα από μία θεαματική βιντεοπροβολή ανέλαβε μουσικά αρχικά η χορωδία του Πολιτιστικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου με χοράρχη την κ. Έλλη Παπαλιονάκη  και κατόπιν η χορωδία της Ενορίας Μουρνιών «η Ζωοδόχος Πηγή» με χοράρχη τον κ. Δημήτριο Κολλίντζα όπου αμφότερες με  αγαπημένα τραγούδια τα οποία σιγοτραγουδούσε και ο κόσμος μαζί τους μας ταξίδεψαν σε ένα εορταστικό μουσικό ταξίδι.

Στη συνέχεια μικρά παιδιά από την εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Γύρω γύρω όλοι» μαζί με τις δασκάλες παραγωγούς κ. Ελένη και Αργυρώ Σεργάκη έφεραν την τούρτα του σταθμού με τα 31 κεράκια λέγοντας τα χρόνια πολλά στο Ράδιο «Μαρτυρία».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ο οποίος με λόγια αγάπης ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον ραδιοφωνικό μας σταθμό και εν συνεχεία  με τον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός  έκλεισε την εκδήλωση ο οποίος ευχαρίστησε όλους έναν προς έναν για το έργο που επιτελείται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό εδώ και 31 χρόνια, τον οποίο ξεκίνησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης ο από Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Ειρηναίος και στον οποίο είχε την ευλογία να είναι ο πρώτος Διευθυντής.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο ΜητροπολίτηΚισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, τον Πρωτοσύγκελλο και όλους τους ιερείς, τον Διευθυντή του Σταθμού για την διακονία του, καθώς και όλους όσους διακόνησαν στην επετειακή αυτή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα τριακοστά πρώτα γενέθλια του σταθμού, τις πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του τόπου, τις καταπληκτικές χορωδίες, τους παραγωγούς και συνεργάτες, την συντονίστρια και όλο τον κόσμο που αγκαλιάζει με αγάπη τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Τοπικής Εκκλησίας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

31 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων