02/10/2023 02/10/2023 Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας με την ευχή και ευλογία του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους 2023-2024, τέλεσε τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης, που λειτουργεί στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου. Παρέστησαν ο Άρχων Υμνωδός της...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 14:29

Αγιασμός και απονομή πτυχίων στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός και απονομή πτυχίων στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Κυδωνίας

Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας με την ευχή και ευλογία του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους 2023-2024, τέλεσε τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης, που λειτουργεί στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου.

Παρέστησαν ο Άρχων Υμνωδός της ΜΧΕ κ. Κων/νος Στεφανάκης, Διευθυντής της Σχολής, οι Καθηγητές οι μαθητές όλων των ετών και κληρικοί της Μητροπόλεώς μας.

Ο Πρωτοσύγκελλος ευχήθηκε καλή χρονιά και προέτρεψε όλους σε συμπόρευση, ενότητα και προαγωγή του έργου της Τοπικής Εκκλησίας.
Κατόπιν απένειμε τα πτυχία Βυζαντινής στου επιτυχόντες σπουδαστές παλαιοτέρων ετών.

Τα μαθήματα στη Σχολή ξεκινούν σήμερα.

 

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου – Επιμέλεια φωτ. υλικού τον κ. Κων/νο Στεφανάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων