04/10/2022 04/10/2022 Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους Βυζαντινής Μουσικής 2022-2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός μετέβη στις εγκαταστάσεις της Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως, που λειτουργεί στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου και ευχήθηκε καλή χρονιά. Παράλληλα προέτρεψε καθηγητές και σπουδαστές σε συμπόρευση, μάθηση και προαγωγή του έργου της Τοπικής Εκκλησίας. Τον...
04 Οκτωβρίου, 2022 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 20:11

Αγιασμός νέου εκπαιδευτικού έτους στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Αγιασμός νέου εκπαιδευτικού έτους στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους Βυζαντινής Μουσικής 2022-2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός μετέβη στις εγκαταστάσεις της Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως, που λειτουργεί στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Παράλληλα προέτρεψε καθηγητές και σπουδαστές σε συμπόρευση, μάθηση και προαγωγή του έργου της Τοπικής Εκκλησίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε με την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας.

Παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Στεφανάκης Άρχων Υμνωδός της Μ. Χ. Ε., Διευθυντής της Σχολής, οι Καθηγητές Πρωτ. Ιωάννης Μαστοράκης και π. Βασίλειος Κιάσσος, οι σπουδαστές όλων των ετών και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων