24/03/2022 24/03/2022 Παρουσία του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοικήσεως του Πεδίου Βολής Κρήτης από τον υποστράτηγο Αθανάσιο Σαρδέλη στον υποστράτηγο Σταύρο Τζουμεργιώτη. Την καθιερωμένη Δοξολογία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχήθηκε και προς τους δύο Διοικητές καλή και ευλογημένη θητεία στα νέα τους καθήκοντα, προσφέροντας στον απερχόμενο...
24 Μαρτίου, 2022 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 9:41

Αλλαγή Διοίκησης στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Διαδώστε:
Αλλαγή Διοίκησης στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Παρουσία του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοικήσεως του Πεδίου Βολής Κρήτης από τον υποστράτηγο Αθανάσιο Σαρδέλη στον υποστράτηγο Σταύρο Τζουμεργιώτη.

Την καθιερωμένη Δοξολογία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχήθηκε και προς τους δύο Διοικητές καλή και ευλογημένη θητεία στα νέα τους καθήκοντα, προσφέροντας στον απερχόμενο Διοικητή μία αναμνηστική ευλογία με τους Τοπικούς Αγίους της Μητροπόλεως μας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ., οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές της πόλης των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Χωρών Χρηστών του ΠΒΚ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων