04/02/2021 04/02/2021 Στον Ιερό της Υπαπαντής του Κυρίου στην περιοχή Φιλίππος Αποκορώνου εορτάσθηκε και φέτος η Δεσποτική και συγχρόνως Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Της Ευχαριστιακής Συνάξεως προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός πλαισιούμενος απο Κληρικούς της Μητροπόλεως μεταξύ των οποίων και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Καρυδίου Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ιερεμίου Χλιαρά. Στο πανηγυρικό...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:09
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 20:44

“Αν πιστέψουμε στη δύναμη του Κυρίου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

Διαδώστε:
“Αν πιστέψουμε στη δύναμη του Κυρίου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

Στον Ιερό της Υπαπαντής του Κυρίου στην περιοχή Φιλίππος Αποκορώνου εορτάσθηκε και φέτος η Δεσποτική και συγχρόνως Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Της Ευχαριστιακής Συνάξεως προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός πλαισιούμενος απο Κληρικούς της Μητροπόλεως μεταξύ των οποίων και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Καρυδίου Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ιερεμίου Χλιαρά.

Στο πανηγυρικό κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο μήνυμα της εορτής τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η χάρις του Θεού έρχεται στο άνθρωπο μόνο όταν ο άνθρωπος την αποδεχτεί και ζητήσει από τον Χριστό την βοήθεια Του.

Η διδασκαλία του Χριστού μπορεί να δώσει πτώση αλλά μπορεί να δώσει και Ανάσταση. Αν πιστέψουμε στη δύναμη του Κυρίου μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του Ναού Πρωτ. Εμμανουήλ Βαλσαμάκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της τέταρτης Αρχιερατικής περιφέρειας, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που αποδέχθηκε την πρόσκληση και προεξήρχε της ιεράς πανηγύρεως του ομώνυμου Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων