07/11/2020 07/11/2020 Την αναστολή του εορτασμού του Αγίου Νεκταρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοίνωσε η ενορία του Αγίου Νεκταρίου με σκοπό την αποφυγή στοχοποίησης της τοπικής Εκκλησίας.  Διαβάστε την ανακοίνωση:  Μετά την λήψη έκτακτων μέτρων εκ της πολιτείας και προς αποφυγή στοχοποίησης ξανά της τοπικής μας Εκκλησίας, η ενορία του Αγίου Νεκταρίου, προβαίνει στην οριστική...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 11:49

Αναστέλλεται ο εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά

Διαδώστε:
Αναστέλλεται ο εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά

Την αναστολή του εορτασμού του Αγίου Νεκταρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοίνωσε η ενορία του Αγίου Νεκταρίου με σκοπό την αποφυγή στοχοποίησης της τοπικής Εκκλησίας. 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Μετά την λήψη έκτακτων μέτρων εκ της πολιτείας και προς αποφυγή στοχοποίησης ξανά της τοπικής μας Εκκλησίας, η ενορία του Αγίου Νεκταρίου, προβαίνει στην οριστική αναμόρφωση του πανηγυρικού της προγράμματος, επανερχόμενη στο καθ΄ ημέραν, συντασσόμενοι με τα εν λόγω μέτρα και παρακαλεί τους πιστούς, δια την κατανόηση και το σεβασμό στην απόφαση μας αυτή.

Ευχόμενοι όπως ο προστάτης μας Άγιος Νεκτάριος ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων να μας προστατεύει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων