12/03/2021 12/03/2021 Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα από τις απαντήσεις των rapid τεστ που έκανε ο ΕΟΔΥ σε κληρικούς και προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου σήμερα το πρωί (Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021), καθώς από τα 35 συνολικά άτομα δεν βρέθηκε κανείς θετικός! Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία είναι κλειστά από τη Δευτέρα, ενώ έχει πραγματοποιηθεί και...
12 Μαρτίου, 2021 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2021 - 16:36

Αρνητικά όλα τα τεστ στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Αρνητικά όλα τα τεστ στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα από τις απαντήσεις των rapid τεστ που έκανε ο ΕΟΔΥ σε κληρικούς και προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου σήμερα το πρωί (Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021), καθώς από τα 35 συνολικά άτομα δεν βρέθηκε κανείς θετικός!

Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία είναι κλειστά από τη Δευτέρα, ενώ έχει πραγματοποιηθεί και απολύμανση.

Η Ιερά Μητρόπολη στην σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «συνεχίζοντας να κρατάει σοβαρή στάση απέναντι στην πανδημία, ανακοινώνει ότι τα 35 rapid tests που έγιναν σε κληρικούς, εκκλησιαστικούς υπαλλήλους και εθελοντές συνεργάτες των Συσσιτίων και του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού, την Παρασκευή 12 Μαρτίου έ.ε., βγήκαν αρνητικά.

Ευχαριστεί την Περιφέρεια Χανίων και τον ΕΟΔΥ και προτρέπει στην «σχολαστική τήρηση» των μέτρων προστασίας σε εκκλησίες και κάθε άλλο σημείο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων