28/05/2019 28/05/2019 Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα την Ακολουθία του Εσπερινού και του Παρακλητικού Κανόνος, κηρύττοντας τον Θείο Λόγο και δίνοντας πνευματικές, πατρικές συμβουλές, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χανίων προς τους μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν τον...
28 Μαΐου, 2019 - 11:06

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Εσπερινός για τους υποψηφίους των πανελληνίων στα Χανιά

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Εσπερινός για τους υποψηφίους των πανελληνίων στα Χανιά

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα την Ακολουθία του Εσπερινού και του Παρακλητικού Κανόνος, κηρύττοντας τον Θείο Λόγο και δίνοντας πνευματικές, πατρικές συμβουλές, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χανίων προς τους μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν τον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων.


Παράλληλα ευχαρίστησε και το Γραφείο Νεότητος και τον Δ/ντη του , Διάκονο π. Δημήτριο Δερμιτζάκη και την Ένωση Γονέων για την συνεργασία και τον όμορφο συντονισμό για την πνευματική ενίσχυση των υποψηφίων.

Τόσο στο τέλος της Θείας Λειτουργίας το πρωί όσο και στην Ακολουθία του Εσπερινού το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος διάβασε στους υποψηφίους ειδική περιστασιακή ευχή της Εκκλησίας και μοίρασε σε όλους συμβολικά από ένα στυλό και εικονάκια με τις ευχές του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων