22/02/2024 22/02/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοίνωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου, στις 7πμ, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του διατελέσαντος Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κυρού Αγαθαγγέλου Ξηρουχάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Σούρης Αποκορώνου, χωρίο από όπου και κατήγετο. Σχετική ομιλία θα εκφωνηθεί από  τον Άρχοντα Υπομνηματογράφο του Οικουμενικού...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 22:00

Αρχιερατικό μνημόσυνο και ομιλία για τον μακαριστό Μητροπολίτη Αγαθάγγελο Ξηρουχάκη

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο και ομιλία για τον μακαριστό Μητροπολίτη Αγαθάγγελο Ξηρουχάκη

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοίνωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου, στις 7πμ, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του διατελέσαντος Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κυρού Αγαθαγγέλου Ξηρουχάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Σούρης Αποκορώνου, χωρίο από όπου και κατήγετο.

Σχετική ομιλία θα εκφωνηθεί από  τον Άρχοντα Υπομνηματογράφο του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Αλέξανδρο Παπαδερό πρώτο Γενικό Διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης και Πανοσιολογιωτάτο Αρχιμανδρίτη Πορφύριο Μπικουβαράκη εκ της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλλων Γουβερνέτου, για τον μακαριστό Αγαθάγγελο Ξηρουχάκη, ο οποίος υπήρξε και αδελφός της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου, όπου ενθάδε ετάφη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων