11/08/2020 11/08/2020 Την Κυριακή 9 Αυγούστου τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στις Βρύσες Αποκορώνου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού και του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού. Το Θείο Λόγο κήρυξε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου. Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Συλλείτουργου τελέστηκε το Μνημόσυνο του μακαριστού Ιωάννου...
11 Αυγούστου, 2020 - 23:06

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στις Βρύσες Αποκορώνου

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στις Βρύσες Αποκορώνου

Την Κυριακή 9 Αυγούστου τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στις Βρύσες Αποκορώνου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού και του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού.

Το Θείο Λόγο κήρυξε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Συλλείτουργου τελέστηκε το Μνημόσυνο του μακαριστού Ιωάννου Κονταράκη πατρός του γνωστού Καλλιτέχνου Μανώλη Κονταρού.

 

              

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων