22/05/2021 22/05/2021 Πανηγυρικά και μέσα σε Αναστάσιμο κλίμα τελέσθηκε τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων για την πανδημία, Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ. Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, όπου διακονούν ο Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης και ο Πρωτ. Γεώργιος Ντουντουνάκης. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσε στην...
22 Μαΐου, 2021 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2021 - 14:13

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ι.Ν. Αγίου Κων/νου και Ελένης Νέας Χώρας

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ι.Ν. Αγίου Κων/νου και Ελένης Νέας Χώρας

Πανηγυρικά και μέσα σε Αναστάσιμο κλίμα τελέσθηκε τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων για την πανδημία, Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ. Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, όπου διακονούν ο Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης και ο Πρωτ. Γεώργιος Ντουντουνάκης.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου κ. Ειρηναίος, ενώ έλαβαν μέρος και Κληρικοί της Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στα ιστορικά πρόσωπα των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων