29/02/2024 29/02/2024 Επιμνημόσυνη δέηση για τις 57 ψυχές που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τελέστηκε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένων κληρικών της πόλεως. Σημειώνετια ότι συμπληρώθηκε ένας έτος από την τραγωδία των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Ήταν Τρίτη 28...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 8:49

Δέηση για τα θύματα στα Τέμπη από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Δέηση για τα θύματα στα Τέμπη από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Επιμνημόσυνη δέηση για τις 57 ψυχές που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τελέστηκε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένων κληρικών της πόλεως.

Σημειώνετια ότι συμπληρώθηκε ένας έτος από την τραγωδία των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Ήταν Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 23:21, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αμαξοστοιχίες, μια εμπορική και μια επιβατική, οι οποίες, από ανθρώπινο λάθος όπως αποδείχθηκε κινούνταν στην ίδια γραμμή.

Μετά από αίτημα της Προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, που έγινε δεκτό από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι καμπάνες στους Ιερούς Ναούς της χώρας χτύπησαν χθες πένθιμα στις 10:00 το πρωί, 57 φορές, μία για κάθε ψυχή που χάθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων