02/12/2021 02/12/2021 Τα ονομαστήριά του άγει στις 4 Δεκεμβρίου, μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Σεβόμενος τις δυσκολίες των ανθρώπων και συμπάσχων διά τις εκδημίες συνανθρώπων μας από την πανδημία, πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες ένεκα των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και προς αποφυγήν συνωστισμού, ο Σεβασμιώτατος δεν θα γιορτάσει. Εύχεται πλούσια την ευλογία του Θεού στην...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:41

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Κυδωνίας
Τα ονομαστήριά του άγει στις 4 Δεκεμβρίου, μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Σεβόμενος τις δυσκολίες των ανθρώπων και συμπάσχων διά τις εκδημίες συνανθρώπων μας από την πανδημία, πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες ένεκα των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και προς αποφυγήν συνωστισμού, ο Σεβασμιώτατος δεν θα γιορτάσει.

Εύχεται πλούσια την ευλογία του Θεού στην ζωή όλων και «σύντομα να εορτάσουμε μαζί τη λήξη της πανδημίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων