03/08/2022 04/08/2022 Εν όψει του Δεκαπενταυγούστου η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου προχώρησε στη διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 άτομα κατά το τελευταίο τριήμερο. Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, κοτόπουλα, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη από την καθημερινή παρέμβαση...
03 Αυγούστου, 2022 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2022 - 2:17

Διανομή φαγητού και τροφίμων από την Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Διανομή φαγητού και τροφίμων από την Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Εν όψει του Δεκαπενταυγούστου η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου προχώρησε στη διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 άτομα κατά το τελευταίο τριήμερο.

Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, κοτόπουλα, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη από την καθημερινή παρέμβαση της Μητροπόλεως με την διανομή 1200 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

«Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των συνεργατών, του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, του Υπευθύνου Συσσιτίων κ. Ευθυμίου Σημαντηράκη, των κληρικών και λαϊκών, των εθελοντών και εθελοντριών, η στήριξη φιλάνθρωπων συνανθρώπων μας με ευγενικές χορηγίες, χάρισε την επιτυχία αυτού του ιδιαίτερου ταξιδιού για τις ημέρες του Πάσχα του καλοκαιριού που μένουν κλειστά τα Συσσίτια μας!

Σας ευχαριστούμε όλους που με τη βοήθεια σας συνεχίζεται αυτό το σπουδαίο έργο, ένα έργο δικό σας….», αναφέρει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων