17/12/2022 17/12/2022 Η ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων τίμησε σήμερα την μνήμη των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, με την τέλεση της επίσημης Δοξολογίας σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Συμπροσευχήθηκαν ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος της Μητρόπολης Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεωργίου Περάκη, του Ιερατικού...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2022 - 18:23

Δοξολογία για την μνήμη των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω

Διαδώστε:
Δοξολογία για την μνήμη των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω

Η ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων τίμησε σήμερα την μνήμη των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, με την τέλεση της επίσημης Δοξολογίας σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Συμπροσευχήθηκαν ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος της Μητρόπολης Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεωργίου Περάκη, του Ιερατικού Προϊσταμένου του Ναού Πρωτ. Ευτυχίου Πετράκη και άλλων ιερέων.

Παρευρέθηκε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου και των Σωμάτων Ασφαλείας, ειδικότερα της Διοίκησης Π.Υ. που έχουν ως προστάτες τούς τρεις Παίδες εν Καμίνω, όπως τόνισε μεταξύ άλλων διαβάζοντας την ημερήσια διαταγή ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Χανίων, πύραρχος Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων