02/01/2020 02/01/2020 Την καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, συμπροσευχούμενων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, Κληρικών της Μητροπόλεως και παρουσία των Αρχών του Τόπου μας , διοικητών των Ενόπλων Δυνάμεων, της...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 21:06

Δοξολογία και κοπή Αγιοβασιλόπιττας Περιφέρειας Χανίων

Διαδώστε:
Δοξολογία και κοπή Αγιοβασιλόπιττας Περιφέρειας Χανίων

Την καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, συμπροσευχούμενων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, Κληρικών της Μητροπόλεως και παρουσία των Αρχών του Τόπου μας , διοικητών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά τη Δοξολογία ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό, με αγάπη και με τη χάρη Θεού να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα.

H καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων πραγματοποιήθηκε την συνέχεια μετά την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων