17/09/2023 17/09/2023 Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας και τριών θυγατέρων της, στην Παρηγοριά Χανίων που διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Νερατζάκης, την παραμονή της εορτής των Αγίων, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνουμας κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και με μίλησε με λόγο θεολογικό. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος...
17 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2023 - 14:27

Εκατοντάδες πιστοί στην Αγία Σοφία Παρηγοριάς Χανίων

Διαδώστε:
Εκατοντάδες πιστοί στην Αγία Σοφία Παρηγοριάς Χανίων

Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας και τριών θυγατέρων της, στην Παρηγοριά Χανίων που διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Νερατζάκης, την παραμονή της εορτής των Αγίων, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνουμας κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και με μίλησε με λόγο θεολογικό.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Αρχ. Επίτροπος της ΣΤ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης καθώς και πλήθος Κληρικών της Μητρόπολης.

  

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων