06/12/2023 06/12/2023 Με τίτλο “Παρεμβάσεις μέσω Εγκεκριμένων Προγραμμάτων, σε Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα, για την Πρόληψη της Κατάχρησης στο Διαδίκτυο”, πραγματποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, στον χώρο του Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης. Κεντρική Ομιλήτρια ήταν η Αργυρώ Παρδαλάκη Συνιδρύτρια – Εκπρόσωπος και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο. Η διεξαγωγή της εκδήλωσης έγινε παρουσία...
06 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2023 - 12:20

Εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας με θέμα την πρόληψη της κατάχρησης στο διαδίκτυο

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας με θέμα την πρόληψη της κατάχρησης στο διαδίκτυο

Με τίτλο “Παρεμβάσεις μέσω Εγκεκριμένων Προγραμμάτων, σε Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα, για την Πρόληψη της Κατάχρησης στο Διαδίκτυο”, πραγματποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, στον χώρο του Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης. Κεντρική Ομιλήτρια ήταν η Αργυρώ Παρδαλάκη Συνιδρύτρια – Εκπρόσωπος και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο.

Η διεξαγωγή της εκδήλωσης έγινε παρουσία των μαθητών- μαθητριών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και των γονέων κηδεμόνων τους, ενώ η Παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από την Μαρία Μαράκη-Περράκη Φιλόλογος Αρθρογράφος- πρώην Λυκειάρχης Σούδας.

Η Ομιλήτρια προσεγγίζοντας αυτό το τόσο επίκαιρο θέμα για την κοινωνία, ενημέρωσε το κοινό, σχετικά με τα πρόσφατα Ερευνητικά Συμπεράσματα της Επιστημονικής Κοινότητας και τις Οδηγίες που αφορούν Παρεμβάσεις, μέσω Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Πολλαπλών Συμπεριφορών, που εντάσσονται στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας, που αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου Προγράμματος Προαγωγής της Σχολικής Υγείας (όπως περιγράφεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Σχολείων Προαγωγής της Υγείας στην Ευρώπη [SHE]

Πηγή: https://www.epagripnisistodiadiktyo.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων