21/08/2020 21/08/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία  του Ιερέως Πέτρου Λογαρίδη, Πρωτοπρεσβυτέρου και Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Χανίων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Ο π. Πέτρος υπήρξε φιλακόλουθος, φιλόπονος, φιλάνθρωπος, πλήρως ασύνδετος με τις πονηρίες του κόσμου τούτου, αναβαθμισμένος στα μυστήρια της ζωής, ικανός με το παράδειγμά του να διδάξει...
21 Αυγούστου, 2020 - 20:10

Εκδημία του Ιερέως π. Πέτρου Λογαρίδη

Διαδώστε:
Εκδημία του Ιερέως π. Πέτρου Λογαρίδη

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία  του Ιερέως Πέτρου Λογαρίδη, Πρωτοπρεσβυτέρου και Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Χανίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Ο π. Πέτρος υπήρξε φιλακόλουθος, φιλόπονος, φιλάνθρωπος, πλήρως ασύνδετος με τις πονηρίες του κόσμου τούτου, αναβαθμισμένος στα μυστήρια της ζωής, ικανός με το παράδειγμά του να διδάξει και να οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στις 11:00π.μ. προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων