28/09/2022 29/09/2022 Θλίψη σκόρπισε στα Χανιά η είδηση για τον θάνατο του ιερέα Εμμανουήλ Νικολακάκη. Την είδησή έκανε γνωστή η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η οποία σε ανακοινωθέν της επισημαίνει: «Η Ιερά Μητρόπολη μας μετά βαθυτάτης κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Ιερέως Εμμανουήλ Νικολακάκη. Η εξόδιος ακολουθία...
28 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 3:09

Εκοιμήθη ο ιερέας Εμμανουήλ Νικολακάκης της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο ιερέας Εμμανουήλ Νικολακάκης της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Θλίψη σκόρπισε στα Χανιά η είδηση για τον θάνατο του ιερέα Εμμανουήλ Νικολακάκη. Την είδησή έκανε γνωστή η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η οποία σε ανακοινωθέν της επισημαίνει:

«Η Ιερά Μητρόπολη μας μετά βαθυτάτης κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Ιερέως Εμμανουήλ Νικολακάκη. Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλεί αύριο Τετάρτη στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Νιο Χωριό Αποκορώνου. Να ευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εν χώρα ζώντων και να συνεχίσει να δέεται για την ενορία του και την επαρχία μας και στο υπερουράνιο θυσιαστήριο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων