11/03/2021 11/03/2021 Την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως Εμμανουήλ Μπλαζάκη, ο οποίος εκοιμήθη την Τετάρτη 10 Μαρτίου, ανήγγειλε με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.  Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Μητροπόλεως, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του προσφορά. Ο αείμνηστος...
11 Μαρτίου, 2021 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 21:01

Εκοιμήθη ο π. Εμαννουήλ Μπλαζάκης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Εμαννουήλ Μπλαζάκης

Την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως Εμμανουήλ Μπλαζάκη, ο οποίος εκοιμήθη την Τετάρτη 10 Μαρτίου, ανήγγειλε με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. 

Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Μητροπόλεως, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του προσφορά.

Ο αείμνηστος Πρωτ. Εμμανουήλ υπηρετούσε την τοπική Εκκλησία, στην Ενορία Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας ως ιερατικός προϊστάμενος.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου, ώρα 12:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων