11/03/2021 11/03/2021 Αγωνιστής και αυτή τη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός απέναντι στον δύσκολο ιό του covid-19, κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονταν τα δύο τελευταία 24ωρα, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Στην οικία του συνεχίζει την κατά τον νόμο παραμονή του. Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί την Διοίκηση,...
11 Μαρτίου, 2021 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 11:00

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Αγωνιστής και αυτή τη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός απέναντι στον δύσκολο ιό του covid-19, κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονταν τα δύο τελευταία 24ωρα, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στην οικία του συνεχίζει την κατά τον νόμο παραμονή του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί την Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων τονίζοντας την:  “άοκνη εργασία τους στον άνισο και δύσκολο αγώνα, χωρίς όμως να χάνουν τη θυσιαστικότητα και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπό τους. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και το δώρο μας ας είναι η συμμόρφωσή μας στις εντολές της πολιτείας. Οι άνθρωποι αυτοί αψηφούν οικογένεια, ξεκούραση, και κάποιοι έχουν γίνει θύματα της ασθένειας, κυρίως όταν δεν είχαν ακόμη εμβολιαστεί για ένα ολόκληρο χρόνο συνεχίζοντας να προσφέρουν τη ζωή τους στον ασθενή”.

Παράλληλα ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές, ευχόμενος να έχουν καλή ανάρρωση όλοι όσοι ασθενούν, ιδιαίτερα με covid 19 και όσοι νοσηλεύονται ο Θεός να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους. “Προσοχή Είναι πολύ ύπουλη ασθένεια. Μέχρι τότε χρειάζεται προσοχή από όλους μας” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων