28/07/2021 29/07/2021 Την παραμονή της εορτής του Αγίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Μακρύ Τοίχο όπου διακονεί ο π. Παύλος Κλαράκης. Το παρών στις λατρευτικές πανηγυρικές συνάξεις έδωσε πλήθος Κληρικών και ευσεβών προσκυνητών που ήρθαν να προσευχηθούν στον Άγιο Παντελεήμονα που τόσο ευλαβούνται στην πόλη.      Ανήμερα της...
28 Ιουλίου, 2021 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 2:13

Εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονος στην Ι. Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονος στην Ι. Μητρόπολη Κυδωνίας

Την παραμονή της εορτής του Αγίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Μακρύ Τοίχο όπου διακονεί ο π. Παύλος Κλαράκης.

Το παρών στις λατρευτικές πανηγυρικές συνάξεις έδωσε πλήθος Κληρικών και ευσεβών προσκυνητών που ήρθαν να προσευχηθούν στον Άγιο Παντελεήμονα που τόσο ευλαβούνται στην πόλη.

  

 

Ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Κόκκινο Μετόχι όπου διακονεί ο π. Ευάγγελος Γενάρης.

        

 

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Μουζουρά Ακρωτηρίου όπου διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκης, τέλεσε τον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό ο Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνός. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσέφεραν στον Θεοφιλέστατο ένα εγκόλπιο συγχαίροντας που ως Επίσκοπος παρευρέθηκε πρώτη φορά στην πανήγυρη του Αγίου.

 

      

 

Την κυριώνυμο ημέρα ο Θεοφιλέστατος τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα Αμπεριάς όπου διακονεί ο Πρωτ. Δημήτριος Καταπίδης.

     

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων