23/07/2020 23/07/2020 Τελέστηκε χθες, Τετάρτη 22 Ιουλίου,  η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Ισαποστόλου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Χαλέπα Χανίων. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκωρόνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο παρουσία πλειάδος Κληρικών. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου...
23 Ιουλίου, 2020 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 12:06

Εορτάστηκε η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή στη Χαλέπα

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή στη Χαλέπα

Τελέστηκε χθες, Τετάρτη 22 Ιουλίου,  η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Ισαποστόλου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Χαλέπα Χανίων. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκωρόνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο παρουσία πλειάδος Κληρικών.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος κήρυξε για την Αγία Μαρία την Μαγδαληνή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων