15/01/2022 15/01/2022 Εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Ιωάννου του διά Χριστόν πτωχού, του Καλυβίτου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Κυρτομάδο Κυδωνίας, όπου διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Λαδόπουλος, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 22:04

Εορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Καλυβίτης

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Καλυβίτης

Εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Ιωάννου του διά Χριστόν πτωχού, του Καλυβίτου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Κυρτομάδο Κυδωνίας, όπου διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Λαδόπουλος, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο, αναφερόμενος στη βιωτή του Οσίου Ιωάννου.

Την παραμονή της εορτής Παρασκευή 14 Ιανουαρίου τελέσθηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητρόπολης Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος ομίλησε για τον Άγιο Ιωάννη και την ενάρετη ζωή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων