07/06/2022 07/06/2022 Ο Δήμος Χανίων, η Δασική Υπηρεσία Χανίων, το Λιμεναρχείο Χανίων, η τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Τα Θοδωρού”, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Αγ.Μαρίνας, η ποδοσφαιρική ομάδα «Γρανίτης» και η Ενορία Αγίας Μαρίνας εορτάζουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου την ημέρα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων και συνδιοργανώνουν το δημοφιλές ετήσιο πανηγύρι στην ομώνυμη νησίδα στην...
07 Ιουνίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 12:57

Εορτάζει το εκκλησάκι στη νησίδα Θωδορού

Διαδώστε:
Εορτάζει το εκκλησάκι στη νησίδα Θωδορού

Ο Δήμος Χανίων, η Δασική Υπηρεσία Χανίων, το Λιμεναρχείο Χανίων, η τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Τα Θοδωρού”, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Αγ.Μαρίνας, η ποδοσφαιρική ομάδα «Γρανίτης» και η Ενορία Αγίας Μαρίνας εορτάζουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου την ημέρα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων και συνδιοργανώνουν το δημοφιλές ετήσιο πανηγύρι στην ομώνυμη νησίδα στην Αγία Μαρίνα.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο οι Δημότες των Χανίων όσο και οι επισκέπτες-τουρίστες-προσκυνητές το υπέροχο νησάκι με την μεγάλη οικολογική σημασία και τον σημαντικό ρόλο του στην διάσωση του προστατευόμενου κρητικού αίγαγρου.

Οι μετακινήσεις για την νησίδα θα ξεκινήσουν από τον 2ο μόλο της Αγ. Μαρίνας (πίσω από το Φαρμακείο) στις 07:30 το πρωί καθώς και από το λιμανάκι του Πλατανιά. Το τελευταίο πλοιάριο θα αναχωρήσει για την νησίδα στις 12:00. Τελευταία αναχώρηση από την νησίδα στις 13:30. Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας “Τα Θοδωρού” θα προσφέρει δωρεάν νερό στους επισκέπτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων