30/07/2022 30/07/2022 Mε κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος στην περιοχή της Πελεκαπίνας Χανίων η πανσεβάσμια μνήμη της θαυματουργού και ιαματικής Οσίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου, με πλήθος προσκυνητών που προσήλθαν για το ετήσιο προσκύνημα στήν Χάρη της στον Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην μνήμη της όπου διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Πετράκης. Ανήμερα της εορτήςτελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία...
30 Ιουλίου, 2022 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 19:44

Εορτή της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Πελεκαπίνα Χανίων

Διαδώστε:
Εορτή της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Πελεκαπίνα Χανίων

Mε κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος στην περιοχή της Πελεκαπίνας Χανίων η πανσεβάσμια μνήμη της θαυματουργού και ιαματικής Οσίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου, με πλήθος προσκυνητών που προσήλθαν για το ετήσιο προσκύνημα στήν Χάρη της στον Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην μνήμη της όπου διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Πετράκης.

Ανήμερα της εορτήςτελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού στην οποία έλαβαν μέρος και πλήθος κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων