19/05/2021 19/05/2021 Την Τρίτη 18 Μαΐου τελέστηκε στο λιμανάκι Νέας Χώρας Χανίων επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες κατοίκους της περιοχής κατά την Μάχη της Κρήτης. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων...
19 Μαΐου, 2021 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 10:35

Επιμνημόσυνη Δέηση στα Χανιά για τη Μάχη της Κρήτης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση στα Χανιά για τη Μάχη της Κρήτης

Την Τρίτη 18 Μαΐου τελέστηκε στο λιμανάκι Νέας Χώρας Χανίων επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες κατοίκους της περιοχής κατά την Μάχη της Κρήτης. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης, ενώ ο Ιστορικός Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Ιωάννης Σκαλιδάκης ανέπτυξε την ομιλία με θέμα “Μάχη της Κρήτης – Σύμβολο Αντίστασης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων