19/09/2022 19/09/2022 Σε κλίμα συγκίνησης και αναμνήσεων τελέσθηκε χθες στα Χανιά επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Εικοσιδέκα, στο Μνημείο για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας, που βρίσκεται στην πλατεία Μικρασιατών, όπως ονομάζεται πλέον η πλατεία με απόφαση της Δημοτικής Αρχής. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 12:25

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Μικρασιατών στα Χανιά

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Μικρασιατών στα Χανιά

Σε κλίμα συγκίνησης και αναμνήσεων τελέσθηκε χθες στα Χανιά επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Εικοσιδέκα, στο Μνημείο για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας, που βρίσκεται στην πλατεία Μικρασιατών, όπως ονομάζεται πλέον η πλατεία με απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις εκδηλώσεις Εθνικής Τιμής και Μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας, χαιρέτησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως. Το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, Αντιδημάρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Συμβούλοι , η πρόεδρος της Αδελφότητος Μικρασιατών Χανίων ο “Άγιος Πολύκαρπος”, κ. Στυλιανή Γκοζάνη – Χαριτάκη και πλήθος πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων