16/05/2023 16/05/2023 Επιμνημόσυνη Δέηση στον ιστορικό Σαμωνά Αποκορώνου τέλεσε την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στο πλαίσιο του εορτασμού της 82ης επετείου της Μάχης της Κρήτης, για το ολοκαύτωμα του Σαμωνά (8-9 Μαΐου του 1944). Ακολούθησε Κατάθεση στεφάνων, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, Χαιρετισμός...
16 Μαΐου, 2023 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 11:57

Επιμνημόσυνη Δέηση στον Σαμωνά Αποκορώνου τέλεσε ο Κυδωνίας Δαμασκηνός

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση στον Σαμωνά Αποκορώνου τέλεσε ο Κυδωνίας Δαμασκηνός

Επιμνημόσυνη Δέηση στον ιστορικό Σαμωνά Αποκορώνου τέλεσε την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στο πλαίσιο του εορτασμού της 82ης επετείου της Μάχης της Κρήτης, για το ολοκαύτωμα του Σαμωνά (8-9 Μαΐου του 1944).

Ακολούθησε Κατάθεση στεφάνων, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, Χαιρετισμός από τον Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Δημήτρη Μιχελογιάννη και Ομιλία με τίτλο «Το Ολοκαύτωμα του Σαμώνα» από τον αρχιτέκτονα μηχανικό και ιστορικό ερευνητή κ. Μιχάλη Κατσανεβάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων