20/09/2023 20/09/2023 Με επιτυχία και με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού συνεχίζονται τα επιμορφωτικά μαθήματα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την αθρόα συμμετοχή τον Κληρικών και των Εκκλησιαστικών Υπαλλήλων της  Μητροπόλεως Τα επιμορφωτικά μαθήματα συντονίζει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία κ....
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 14:04

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Ι.Π.Ε. στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Ι.Π.Ε. στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Με επιτυχία και με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού συνεχίζονται τα επιμορφωτικά μαθήματα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την αθρόα συμμετοχή τον Κληρικών και των Εκκλησιαστικών Υπαλλήλων της  Μητροπόλεως

Τα επιμορφωτικά μαθήματα συντονίζει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης.

Τα μαθήματα τίμησε με την παρουσία του και  ο Σεβασμώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Π.Ε, καθώς και τον διευθυντή του Ιδρύματος π. Θεολόγο Αλεξανδράκη, υπογραμμίζοντας  την αξία του  κάθε επιμορφωτικού προγράμματος στο έργο του Κληρικού.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων