22/03/2024 22/03/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 22ας Μαρτίου 2024 στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Σπυριδάκης Νικόλαος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός υποδέχθηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε να έχει δύναμη, υγεία και επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,...
22 Μαρτίου, 2024 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024 - 20:41

Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 22ας Μαρτίου 2024 στην Ιερά Μητρόπολη , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Σπυριδάκης Νικόλαος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός υποδέχθηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε να έχει δύναμη, υγεία και επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, της τρέχουσας επικαιρότητας της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στη διαχρονικά αγαστή σχέση της Ιεράς Μητρόπολης με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, τονίζοντας το εποικοδομητικό έργο που παρέχουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές στους πολίτες της πόλεως.

(Πηγή: imka.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων