19/04/2023 19/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Απριλίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μετέφερε την αγάπη και τους χαιρετισμούς του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη  κ.κ. Βαρθολομαίου στον...
19 Απριλίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2023 - 17:59

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Λαοδικείας στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Λαοδικείας στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Απριλίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μετέφερε την αγάπη και τους χαιρετισμούς του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη  κ.κ. Βαρθολομαίου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λαοδικείας και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες και την αγάπη του στον Παναγιώτατο.

Στη σύντομη συνάντηση ο Μητροπολίτης Λαοδικείας ομίλησε με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα και με τους συνεργάτες των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων