09/10/2019 09/10/2019 Tο εμβληματικό έργο της συντήρησης και της αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, που ολοκληρώθηκε από ομάδα επιστημόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου τον Μάρτιο του 2017, παρουσιάζεται στα Χανιά, σε εσπερίδα με τίτλο «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο». Καλεσμένη ομιλήτρια είναι η Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια Εθνικού...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 16:11

Εσπερίδα για τον Πανάγιο Τάφο στα Χανιά

Διαδώστε:
Εσπερίδα για τον Πανάγιο Τάφο στα Χανιά

Tο εμβληματικό έργο της συντήρησης και της αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, που ολοκληρώθηκε από ομάδα επιστημόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου τον Μάρτιο του 2017, παρουσιάζεται στα Χανιά, σε εσπερίδα με τίτλο «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο».

Καλεσμένη ομιλήτρια είναι η Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του έργου και Πρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Η εσπερίδα διοργανώνεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Τμήμα Δυτικής Κρήτης, το Τμήμα Χανίων της AHEPA Hellas “Crete Kydon”, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μμ.

Συμμετέχει ο Βυζαντινός Χορός Χανίων με βυζαντινούς ύμνους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων