28/02/2019 28/02/2019 Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθει η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό κέντρο με την αρωγή του Νοσοκομείου Χανίων και του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών “ο Άγιος Ιωάννης”. Είναι ελπιδοφόρο και ευχάριστο που πολλοί συνάνθρωποι μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μητροπόλεως μας και αφιέρωσαν 10 λεπτά από τον...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:44

Eθελοντική αιμοδοσία στη Μητρ.Κυδωνίας

Διαδώστε:
Eθελοντική αιμοδοσία στη Μητρ.Κυδωνίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθει η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό κέντρο με την αρωγή του Νοσοκομείου Χανίων και του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών “ο Άγιος Ιωάννης”.

Είναι ελπιδοφόρο και ευχάριστο που πολλοί συνάνθρωποι μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μητροπόλεως μας και αφιέρωσαν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, για να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό αγαθό, σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων