19/07/2022 19/07/2022 Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, 17 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χανίων, που διακονεί ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης με συνεφημέριο τον π. Εμμανουήλ Μηλιάκη. Προ της απολύσεως, τελέσθηκε το μνημόσυνο του μακαριστού Ιερέως Χρυσάνθου Σταυρουλάκη επί τη...
19 Ιουλίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 12:04

Ετήσιο μνημόσυνο του π. Χρυσάνθου Σταυρουλάκη

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο του π. Χρυσάνθου Σταυρουλάκη

Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, 17 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χανίων, που διακονεί ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης με συνεφημέριο τον π. Εμμανουήλ Μηλιάκη.

Προ της απολύσεως, τελέσθηκε το μνημόσυνο του μακαριστού Ιερέως Χρυσάνθου Σταυρουλάκη επί τη συμπληρώσει ενός έτους από της προς Κύριον εκδημία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων