26/10/2019 26/10/2019 “Νεοέλληνες μαθητές και μαθήτριες αυτού του ηρωικού τόπου που λέγεται Χανιά, κάθε κλωστή που είναι υφασμένη στην Ελληνική σημαία που κρατάτε στα χέρια σας, είναι η ψυχή των ανθρώπων αυτών, που γι’ αυτήν την σημαία έδωσαν τα πάντα”, τόνισε αφού πρωτίστως μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως...
26 Οκτωβρίου, 2019 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2019 - 19:53

“Για την Ελλάδα και την πίστη μας να τα δώσουμε όλα”

Διαδώστε:
“Για την Ελλάδα και την πίστη μας να τα δώσουμε όλα”

“Νεοέλληνες μαθητές και μαθήτριες αυτού του ηρωικού τόπου που λέγεται Χανιά, κάθε κλωστή που είναι υφασμένη στην Ελληνική σημαία που κρατάτε στα χέρια σας, είναι η ψυχή των ανθρώπων αυτών, που γι’ αυτήν την σημαία έδωσαν τα πάντα”, τόνισε αφού πρωτίστως μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός Λιονάκης, μετά την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στο Ηρώο της πόλεως παρουσία αντιπροσωπειών της σπουδαζούσης και μαθητιώσης νεολαίας.

Παράλληλα ο Πρωτοσύγκελλος ευχήθηκε με ένα μήνυμα προς όλους τους νέους, για την Ελλάδα και την πίστη μας να τα δώσουμε όλα, ενώ την Ελλάδα και την πίστη να μη δώσουμε για τίποτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων